2022-04-13 07:33:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Véget kellene vetned az álmodozásnak

Napi horoszkóp április 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold és az Uránusz fényszöge furcsa események elindítója lehet. Ma valaki a környezetedben kiszámíthatatlanul viselkedik, és ez alaposan összekuszálja a szálakat. Te is vigyázz az érzelmi kitörésekkel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Régi párkapcsolatod újra kivirágozhat. Lehet, hogy ez éppen egy flörtölésnek köszönhető, ami ellenállásra, visszahódításra készteti a párodat. Persze azért nem érdemes túlfeszíteni a húrt. Ne bánts meg senkit sem!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Engedd szabadon a fantáziádat! Álmodozz, és az álmodozásod most el fogja nyerni a jutalmát. Ha nem hagyod, hogy a mindennapok gondjai gúzsba kössenek, akkor a lelked szárnyalása a fizikai valóságodat is meg fogja változtatni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma egy különös találkozás akár sorsfordító is lehet az életedben. Nem is maga a személy a fontos, hanem amit mond. Valamire rányitja a szemed, ami belül már foglalkoztatott, de eddig csak felszínesen, vagy komolytalanul.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzékenyebben bánsz ma az emberekkel, és ez pozitív reakciókat eredményez. Ösztönösen megtalálod a megfelelő szavakat, igaz, szinte szavak nélkül is megértenétek egymást.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold és az Uránusz fényszöget alkot, ami akadályokat jelez. Magánéleteddel, érzelmi ügyeiddel kapcsolatos kérdések foglalkoztatnak. Anyagi ügyeiddel úgy-ahogy elboldogulsz. Egy nyugtalanító hír viszont feszült idegállapotot eredményezhet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szép tavaszi napsütésben kinyílni látod a világot. A lehetőségek végtelen tárháza lassan feltárul a szemed előtt, csak azt nem érted, hogy eddig ezt nem vetted észre. Sok múlik a látásmódon is. Végre megtaláltad a rózsaszín szemüvegedet!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Különös álomra ébredhetsz a mai napon: lásd meg benne az igazságot! Meglehet, nagyon metaforikusan, de üzenetet kaphatsz a jövődre, vagy valamilyen gondodra vonatkozóan. A sorsod lassan, de biztosan jobbra fordulhat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold és az Uránusz fényszöge váratlan fordulatokat jelez. Szerencsére te szereted a kalandokat, a spontaneitást, így most sem okoz gondot, hogy alkalmazkodj.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kissé tartózkodóbb vagy a kelleténél. Nem mersz felvállalni olyan megmérettetéseket sem, ahol pedig biztosan te lehetnél a nyerő. Pedig, ha folyamatosan visszalépsz, egy idő után esélyed sem lesz a győzelemre. A képesség elhagy, ha nem élsz vele.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Véget kellene vetned az álmodozásnak. Be kell lásd, hogy olyan helyzetbe kerültél, amikor a döntéseid sokkal korlátozottabban érvényesülhetnek, mint azt megszoktad. De ha a célt látod, akkor meg fogod találni az utat is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma különösen talpraesettnek mutatkozhatsz. Jó irányba haladsz afelé, hogy elérd a vágyott céljaidat, hogy megvalósítsd végre önmagad, ami egyáltalán nem biztos, hogy a munkát jelenti... A hobbid vagy a magánélet, a család, párkapcsolat most jobban érdekel mint a munkád, a hivatásod. És valóban, most ezen a téren van teendőd, szerencséd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: